description" content="50v ja seksi"keywords" content=""> 50v ja seksi
http://kouluon.fi/

50v ja seksi

 

50v ja seksi

Nyt puhuvat miehet! Näin helposti nuori nainen kaatuu kypsän

Itse olen 40 ja mieheni on 53. Meillä tosin on niin, että mieheni on oikea ukkojen ukko seksin saralla. Seksi on hemmetin tylsää hänen kanssaan ja kun tyhmyyttäni menin avaamaan suuni ja kerroin omista haluista ja toiveista - loppui seksi siihen.

50v Ja Seksi - Image Results

50v ja seksi

Sign in to like videos, comment, and subscribe. Sign in. Watch Queue Queue

50v - Seksi - Suomi24 Keskustelut

Parasta Seksiseuraa Sinulle Nyt Heti Prepaid-liittymällä, ihan salaa! JA SAAT HETI 20 € LUOTTOA!

Näin miehen penis muuttuu iän myötä – 20, 30, 40, 50 ja 60

Miehen penis ei säily järkähtämättömänä vaan muuttuu iän myötä niin ulkonäöltään kuin toiminnoiltaankin. Muutokset alkavat hiljalleen ja ovat yksilöllisiä. Neljänkympin jälkeen miesten testosteronitasot laskevat hiljalleen ja yhtä aikaa laskee myös libido. Eniten penis kokee muutoksia keski-iän ja 50 ikävuoden tuolla puolen.

Tervetuloa SENIORISENSSEILLE! Tästä löydät vapaana olevan

Narsisti lähelläsi: Narsisti ja parisuhde, vaaran merkit 2

Keskustelu - 50v nainen pyllistää.. | Seksi | Vauva

50v ja seksi

Eli mitä mieltä te 40-50v naiset ootte nuoremmista miehistä jotka osottaa seksuaalista kiinnostusta? Ite oon siis 26v ja nään työni puolesta välillä tosi seksikkäitä tuon ikähaarukan naisia jotka sytyttää mua mutta luonnollisesti en voi "lähteä hölmöilemään" koska edustan myös työnantajaa töissä.

Keskustelu - ~50v miehet jeesatkaa! | Seksi | Vauva

– Seksuaalisuus vapautui 1960-luvulla. Siitä puhuttiin, kouluissa jaettiin tietoa ja e-pillerit tulivat markkinoille. Joissakin perheissä seksi oli toki vanhempien vanhakantaisen kasvatuksen takia edelleen puhumaton tabu.

Keskustelu - ~50v miehet jeesatkaa! | Seksi | Vauva

50v ja seksi

Kestää eikä tahdo tulla edes tumputtamalla. Ehkä tässä tapauksessa miehellä olisi alkuhuuma että vielä seksi sujuu. Monella tuon ikäisellä halut vähenee ja mielenkiinto kohdistuu muihin asioihin. Huono valinta nuoremmalle naiselle pidemmän päälle, jos seksi on sinulle tärkeää.

40-50v kuumat naiset! - Seksi - Suomi24 Keskustelut

"Itse oon nyt 53-vuotias ja hyvin säilynyt. Varsinkin fysiikka pelaa ja sitä naiset arvostavat. Tuntuu että nuoret naiset (25-35v) arvostavat kokemusta miehessä. Ja ei se jää siihen yhteen kertaan se yhteinen hauskanpito vaan kun numeron antaa niin sitä hauskanpitoa jatkuu eka tapaamisen jälkeenkin.

Keskustelu - 50v nainen pyllistää.. | Seksi | Vauva

Näin me teemme, ja olemme kumpikin sentään jo 50++. Olen nähnyt itseni aivan uusista kuvakulmista, ja toki se on aluksi ollut hätkähdyttävää, mutta olen oppinut hyväksymään näkemäni ja ymmärtämään myös, millaiset asennot miestä kiihottavat, ja voin kertoa, etteivät ne todellakaan ole mitään sieviä asentoja.


50v ja seksi

Ladataan...