description" content="alex stubb vittu mitä paskaa"keywords" content=""> alex stubb vittu mitä paskaa
http://kouluon.fi/

alex stubb vittu mitä paskaa

 

alex stubb vittu mitä paskaa

Alexander Stubb - Hymyile, olet EU:ssa!

Cai-Göran Alexander Stubb (born 1 April 1968) is a Finnish politician who served as the Prime Minister of Finland from 2014 to 2015. He rose to politics as a researcher specialized in the affairs of the European Union and was elected to the European Parliament in 2004 as a member of the National Coalition Party.

Mikä suomalaisia vituttaa? | Vitutus.org

Sven-Åke Dahlkvist 05.01.2017 23.18. I´m sorry Mr Stubb but I don´t understand how You may state that knowing different languages ”the power of language” is a good thing, and a thing that widen our perspective, when You only applause 10 languages of 6 000.

VITTU MITÄ PASKAA (2) – Simpanssifilosofiaa

This feature is not available right now. Please try again later.

Koulukiusaaja Stubb pääministeriksi? - Kansallinen Kokoomus

Sitten muutaman minuutin kuluttua tulee täyslaidallinen gallupsuokikki keskustan suuntaan. Rehdin kilpailun ja mollauksenkin vielä ymmärtäisi, mutta ei sitä, että Stubb vaarantaa isänmaansa turvallisuuden puolueensa kannatusta … Jatka artikkeliin VITTU MITÄ PASKAA (2)

Vittu mitä paskaa - YouTube

Stubb on oikeastaan nykypäivän itseriittoisen pikkujuppiporukan keulakuva. Ihmettelen todella ihmisiä, jotka pitävät hänen tyylistään. Rivien välistä voi lukea, että porukka arvostaa itsensä kehumisen huomattavasti korkeammalle, ku todelliset näytöt. Stubb on omasta mielestään paras pääministeriehdokas, koska hän osaa kieliä.

Ei vaihdu olueen. Ranskanpullan vitutus lähtee vain viinalla

alex stubb vittu mitä paskaaPalautteen aika :"Toki Stubb on hyvä poliitikko, mutta jotenkin tuntuu että se on saanut hieman liian paljon hieman liian nopeasti ja häneltä puuttuu tietynlainen nöyryys jota myös tarvitaan." Alex on umpipositiivinen henkilö, jollaisia ei tässä kaunaisten ja katkerien valittajien maassa ihan ylettömästi löydy.

The power of language (Blue Wings 1/2017) « Alex Stubb

Eihän Stubbillakaan aina elämä paistetta ole. Takavuosina Stubb kuittasi yhden Pohjoismaiden ministerineuvoston pullansyöntikokouksista (sinänsä aivan oikein) toteamalla ’vittu mitä paskaa’. Twitteriin asti tämä ei ehtinyt, joten lienee myös todettava että Stubb on hyvin tarkka internetkuvastaan.

Alexander Stubb – Hikipedia

Yöunet jää vittu nukkumatta ku ei aika riitä. Motivaatio saatana tipo tiessään, ei näy eikä kuulu. Numerot menee alas päin ja joka aamu vituttaa niin helvetisti herätä ja lähtee kouluun et ei vittu mitä paskaa tä elämä on. Koska tä ainanen paskaopiskelu loppuu ja saa sen vitunammatin??? - 07.03.2016

Contacts « Alex Stubb

alex stubb vittu mitä paskaaVittu mitä paskaa - Teollisuustie 24, 06500 Porvoo - Rated 4.9 based on 28 Reviews "Ostin pojilleni (=aikuiset) paskat mukit. Tulivat ihan vitun nopeesti

Vittu mitä paskaa! :D - YouTube

Vittu mitä paskaa. -Alex Stubb . Shitikka on paska auto -Seppo Räty . Palshjoksh shiinä on prshoshenttejja? -Kake, 48 . Ristus poijjat vittu -Mattilan Kaitsu .

Vittu mitä paskaa - Photos | Facebook

🎌 SEX SLAVES of the Japanese army Rare pictures of the comfort women world war II pacific history - Duration: 3:10. Histoire des hommes 448,550 views

alex stubb vittu mitä paskaa

Ladataan...