description" content="emätin supistelee"keywords" content=""> emätin supistelee
http://kouluon.fi/

emätin supistelee

 

emätin supistelee

kaunis rouva | Eroottisia Tarinoita

Emätinorgasmi perustuu siihen, että vaikka emättimessä ei varsinaisesti ole ns. tuntoa muuten kuin emättimen suulla ja hieman sen sisäpuolella, emätin reagoi kuitenkin peniksen kosketukseen ja paineeseen, ja orgasmissa emätin usein sykkii ja supistelee (ei kaikilla).

Vestibulodynia | VDOPAS

lypsypillu on semmonen, että kun naisen orgasmi lähestyy, emätin supistelee erittäin voimakkaasti, kun kerran semmoisen kanssa olin, oli täysi työ pitää penis sisällä, niin lujaa se supisteli

Keskustelu - Nainen, miltä tuntuu orgasmi? | Seksi | Vauva

Toivoisin todellakin saavani vielä sellaisia lisää :). Yleensä sellaisissa ihan normiorgasmeissa silmissä sumenee, ajantaju lähtee, emätin supistelee voimakkaasti, selkä menee kaarelle, jalat ei kanna (varsinkin jos laukean seisoviltaan), huohotan ja myös ääntelehdin aika voimakkaasti. Olen kolmen lapsen äiti, ikää 36.

Miten oppia emätinorgasmi? | Keskustelu | Kaksplus

Emätin puikkoja on myös tullut kokeiltua seitsemän päivän kuuria, sekä kolme päivää ennen ja jälkeen menkkoja, mutta vain hetkellisesti on auttanut. Viimemmäksi gynekologi määräsi Canestenin emätin puikkoja, koska minulla on myös ollut suolisto-oireita, jonka seurauksena ravinteet eivät imeydy kunnolla.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Vierailija: "Ihmettelen noita miehiä, jotka eivät välitä nauttiiko nainen, ja saako tämä orgasmia jne. Eikö se miehen munassakin tunnu paremmalta jos on sisällä ja nainen saa orgasmin, ja emätin supistelee?

Kipu peräreiän oikealla puolella - Vatsa- ja

emätin supisteleeEmätin puhdistaa itseään luonnollisesti ja kaikki sinne kuulumaton aines yleensä huuhtoutuu pois valkovuodon ja kuukautisten myötä. Saippuat ja voiteet aiheuttavat myöskin pH-tason epätasapainoa, sekä limakalvojen kuivuutta, joten vesipesu on todistetusti paras pesu. 2. Se tuottaa suurta nautintoa, joka virtaa koko elimistösi läpi.

Klitoris vai emätin orgasmi? - Seksi - Suomi24 Keskustelut

emätin supisteleeEmätinorgasmissa supistelee pillu enemmän, kun taas klitorisorgasmin voi mennä niin ohi, että ei tunne lainkaan munassa. T:Mies Kyllä mun mielestä oli orgasmin lähde naisella mikä tahansa, niin kyllä se silti supistelee.

Keskustelu - Miehet: tuntuuko naisen (emätin)orgasmi hyvältä

Verenpaine, pulssi ja hengitystiheys ovat huipussaan. Ihminen voi kadottaa tietoisuuden ympäristöstään. Orgasmin kokemusta on hyvin vaikea kuvata, sillä jokainen kokee sen omalla tavallaan. Naisen orgasmissa emätin supistelee muutamia kertoja rytmikkäästi. Osa naisista voi saada uuden tasannevaiheen jälkeen uuden orgasmin.

Siis tä. Mä olen elänyt 36-vuotiaaksi saaden hyviä orgasmeja

emätin supisteleeemätin supistelee. Naisen orgasmissa emätin supistelee muutamia kertoja rytmikkäästi ja tämän voi tuntea itse tai kumppani voi tuntea sen yhdynnässä. Voiko mies tunnistaa, milloin nainen on oikeasti saanut Mies-hyvä. Klitorisorgasmin voimakkuus vaihtelee. Jos se on hyvä ja voimakas ja pitkä, emätin supistelee kauan ja tuntuu varmasti.

RFSU:n asiantuntijat vastaavat: Mistä orgasmin tunnistaa

Vierailija: "Ihmettelen noita miehiä, jotka eivät välitä nauttiiko nainen, ja saako tämä orgasmia jne. Eikö se miehen munassakin tunnu paremmalta jos on sisällä ja nainen saa orgasmin, ja emätin supistelee?

emätin märkänä

Ja hän tykkäs ihan tosi paljon siitä nuolemisesta!! ja vaikka hän voihki ja lopuksi kouristeli,niin ei hän myöntänyt että sai jo orgasmin? ja pyysi että tule sisään nyt:)Haluis saada kumppanin kanssa yhtä aikaa orgasmin ja tuntea sen kun naisen emätin supistelee orgasmista!?! jne No ne jälki järistyksetkin kun pääsis

emätin supistelee

Ladataan...