description" content="exän kanssa seksiä"keywords" content=""> exän kanssa seksiä
http://kouluon.fi/

exän kanssa seksiä

 

exän kanssa seksiä

seksiä exän kanssa? - Avioero - Suomi24 Keskustelut

Seksuaaliterapeutille tulee mieleen ensin hyviä syitä harrastaa seksiä exän kanssa. Yksi tärkeä syy on luottamus ja turvallisuuden tunne, sillä kumppani on ennestään tuttu.– Tiedetään jo valmiiksi, mistä molemmat nauttivat ja mikä tuntuu hyvältä. Mieltymykset seksin suhteen voivat myös mennä yksiin.

Tuore tutkimus antaa vastauksen: Seksi exän kanssa voi auttaa

Mulla ja exällä toimi ainoastaan seksi ei mikään muu. Ikinä ei tulla yhteen palaamaan, mutta tässä parin vuoden eron aikana ollaan välillä sekstailtu. eikä siinä mitään kun molemmat oltiin sinkkuja. Nyt mua alko ihan hirveesti ahdistamaan exän ja sen uuden naisen puolesta kun sydämeni pohjasta toivon, että heidän juttu toimisi.

Seksistä exän kanssa tuli Loviisalle, 28, riesa: ”Ajattelin

”Itse asiassa ainoastaan silloin on todella tervettä harrastaa seksiä exän kanssa, kun molemmat ovat emotionaalisesti vakaita sekä päässeet yli erosta ja silti ovat kiinnostuneita toisistaan”, Bisbey kirjoittaa.

Naiset päätyvät sänkyyn exän kanssa miehiä todennäköisemmin

Moni päätyy harrastamaan ex-kumppanin kanssa seksiä vielä eron jälkeen. Kun intohimo on vielä olemassa parisuhteen hajottaneista ongelmista huolimatta, on helppoa antautua tunteiden valtaan vielä viimeisen kerran - tai kaksi. Yleensä seksiä exän kanssa pidetään huonona ideana, mutta

Seksiä eksän kanssa? Tästä tiedät, onko se hyvä idea | Me Naiset

Miksi ei sais harrastaa exän kanssa seksiä? Mä erosin noin 3 v sitten eksästäni kun ei tultu yhdessä toimeen, mutta asutaan edelleen saman katon alla, koska on yhteisiä lapsia. Meillä menee paremmin kun ei olla enää yhdessä, ja kumpikin tekee niinkuin haluaa, mutta seksiä meillä on melkein joka päivä. =)

Exän kanssa kannattaa harrastaa seksiä

exän kanssa seksiäKovin tiivis ystävyys exän kanssa (etenkin pian eron jälkeen) kertoo siitä, että irti ei haluta päästää mitenkään. Erittäin tiivis ystävyys exän kanssa ei kaiken kaikkiaan ole viisain ratkaisu vuosienkaan jälkeen, jos nykyisiä puolisoitakin on olemassa. Rakkaussuhteesta jää jälki kahden ihmisen välille.

Seksiä exän kanssa vai social engineeringiä? | Seksinovellit

”Erosimme poikaystäväni kanssa kaksi kuukautta sitten, mutta nyt viimeisen kuukauden ajan olemme ns. tapailleet eli nähty aika säännöllisesti ja punkkaankin päädymme lähes joka kerta. Käyttäydymme kahdestaan kuin pariskunta, mutta exäni sanoo, että olemme kavereita ja saattaa välillä kehua viikonlopun seikkailuista poikien kanssa.

Seksiä eron jälkeen? | Keskustelu | Anna

Vierailija: "Elän mielestäni aivan normaalissa sopuisassa parisuhteessa. Arki sujuu ja seksikin, silloin kun sitä on. Viikko sitten olin viettämässä iltaa seurueessa johon kuului myös ex-miehen ja päädyin harrastamaan hänen kanssaan fantastista seksiä.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

exän kanssa seksiäItselläni jatkui seksisuhde exän kanssa seksisuhde ainakin viisi vuotta eron jälkeen. Muuta suhdetta ei enää ollut ja seksikin hiipui sitten vähitellen. Entä sitten? Kukaan ei kärsinyt, koska vain me kaksi tiesimme asiasta, eikä se tietenkään muille kuulunutkaan.

exän kanssa seksiä

Ladataan...