Sinustako opetusteknologian huippuosaaja? Hyödynnä koulutuksiamme!

Joka vuosi sadat, jopa tuhannet opetusalan ihmiset osallistuvat koulutuksiimme ja tapahtumiimme. Järjestämme sekä avoimia tapahtumia kaikille kiinnostuneille että SMART Board-taulun ja Notebook-oppimisohjelmiston pedagogiseen käyttöön perehdyttäviä koulutuksia ja webinaareja.

Järjestämme koulutuksia Aronet-koulutuskeskuksessa Vantaalla ja eri puolella Suomea. Tutustu koulutuskalenteriimme!

SMART-esittelyissä ja -tapahtumissa tapaat myös SMART-yhteysopettajat. Yhteysopettajat ovat innokkaita, aktiivisia ja edistyneitä interaktiivisten taulujen käyttäjiä. He tarjoavat tukea ja osaamistaan, jotta voit hyödyntää SMART-taulujen ominaisuuksia mahdollisimman tehokkaasti.

SMART Webinaarit


Oletko juuri saanut SMART Boardin luokkaasi? Onko aiemmin hankittu SMART-kosketustaulu jäänyt vähälle käytölle? Tule tutustumaan SMARTin mahdollisuuksiin ja innostumaan!

Lue lisää »

SMART Koulutukset


Täältä löydät tulevat koulutukset. Tutki tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan kehittämään itseäsi ja työyhteisöäsi.

Lue lisää »

SMART Koulutuskuvaukset


Katso tarkemmat tiedot koulutuksistamme. Tarjoamme koulutuksia joka tarpeeseen, käytön aloituksesta aina kouluttajakoulutukseen asti.

Lue lisää »

Näin tilaat koulutuksen


Tilaa koulutus omalle koulullesi tai muuhun haluamaasi paikkaan. Sertifioidut kouluttajamme tulevat sinne missä sinä olet.

Lue lisää »

Aronet Koulutuskeskus


Järjestämme säännöllisesti koulutuksia koulutuskeskuksessamme Vantaalla. Voit tulla koulutuskeskukseemme myös tutustumaan SMARTin tuotetarjontaan.

Lue lisää »

Tapahtumakalenteri


Täältä löydät tulevat tapahtumat. Tutki tarjontaamme ja ilmoittaudu mukaan kehittämään itseäsi ja työyhteisöäsi.

Lue lisää »

SMART Asentaja koulutus


Täytä lomake ja ilmoittaudu mukaan SMART Asentaja koulutukseen!

Lue lisää »