SMART-KOULUTUKSET

Koulutuksella kaikki hyöty irti SMART Board-taulustasi!

Tarkastelemalla erilaisia koulutuspolkuja, voit varmistaa itsellesi parhaan mahdollisen reitin SMART Interaktiivisen kosketustaulun käytön mestariksi. Vaihtoehtoisia koulutuspolkuja voit tarkastella täältä.

Alla löydät meneillään olevan koulutustarjontamme ja mukaan voit ilmoittautua klikkaamalla sinulle sopivan koulutuksen nimeä. Tutustu koulutuskuvauksiimme klikkaamalla tästä.

Koulutukset pidetään pääsääntöisesti Aronet Koulutuskeskuksessa, osoitteessa Äyritie 8 B, 5. kerros, 01510 Vantaa. Lisätietoja minna.aalto@aronet.fi tai edumyynti@aronet.fi

Ilmaiset SMART käyttöönotto -webinaarit on tarkoitettu SMART Boardin käyttöä aloitteleville henkilöille. Lisätietoa webinaareista http://www.kouluon.fi/fi/koulutukset/smart_webinaarit/

Tavataan koulutuksissa!

SMART Tutuksi 1


Smart Tutuksi 1 koulutuksessa osallistuja tutustuu maailman käytetyimmän opetusohjelmiston, Notebookin, tarjoamiin mahdollisuuksiin opetustuokioita ja -kokonaisuuksia valmistettaessa.

 Tämä on loistava koulutus vasta-alkajille!

Lue lisää »

SMART Tutuksi 2


SMART Tutuksi 2 kurssilla osallistuja syventää tietojaan ja taitojaan Notebookin tarjoamiin mahdollisuuksiin opetustuokioita ja –kokonaisuuksia valmistettaessa.
Tarjolla harjoittelua, soveltamista, omaa tuottamista sekä kollegiaalista tukea.

Lue lisää »

SMART Intensiivi


SMART intensiivi -koulutus on tehokkain koulutuspakettimme aloittelevalle tai osaamistaan syventäville käyttäjille. Pedagoginen koulutus on ihanteellinen paketti osaavaan SMART Board -interaktiivisen taulun ja vuorovaikutteisen oppimisympäristön käyttöön. Harjoittelua, soveltamista, omaa tuottamista ja kollegiaalista tukea on tarjolla runsaasti!

Lue lisää »

SMART Kouluttajakoulutus


SMART Kouluttajakoulutus tähtää kokonaisvaltaiseen opetusteknologian käytön ymmärtämiseen ja pedagogisen ohjauksen näkökulmiin. Koulutukseen osallistujat omaksuvat tavat ja menetelmät, joilla kollegoja voi tukea SMART Board -interaktiivisen taulun käytössä opetus- ja oppimisprosessin eri vaiheissa.

Lue lisää »

SMART Kielet


SMART Kielet -koulutus on pedagoginen koulutus kieltenopettajille. Koulutus koostuu kahdesta kolmen tunnin koulutuskerrasta. Tarkoituksena on saada ideoita ja nähdä käytännön esimerkkejä SMARTin käytöstä ja hyödyntämisestä kieltenopetuksessa sekä tuottaa itse omaa materiaalia opetukseen.

Lue lisää »

Bekanta dig med SMART 1


På ”Bekanta dig med SMART 1”-kursen bekantar sig kursdeltagarna med de möjligheter som världens mest använda undervisningsprogram, Notebook, erbjuder. Under kursen tillverkar vi både korta undervisningsövningar och längre undervisningshelheter.

Lue lisää »