Ota käyttöösi SMART Notebook ja hyödynnä monipuolista oppimateriaaliaineistoamme

Keräämme oppimateriaaleja aineistopankkiimme yhteistyössä SMART-opettajien kanssa. Näin saat ajantasaista ja monipuolista sisältöä opetukseesi.

Voit hyödyntää tätä aineistoa koostaessasi omaa oppituntiasi. Voit hakea opetuskäyttöön tarkoitettuja materiaaleja eri oppiaineiden ja kouluasteen mukaan tai vapaalla tekstihaulla. Tarjoamme myös laajan valikoiman galleriapaketteja, joilla voit täydentää esityksiäsi. Valitse haussa tiedostomuodoksi Galleriapaketti. Niillä saat paljon lisää vuorovaikutteista sisältöä SMART Notebookiin.

Mikäli sinulla ei ole vielä SMART Notebook –ohjelmistoa, voit avata Notebook-tiedostoja osoitteessa express.smarttech.com tai ladata ilmaisen SMART Notebook Interactive Viewer ohjelmiston täältä.

Tutustu myös kansainvälisiin oppimateriaaleihin globaalissa SMART-palvelussa, SMART Exchangessa. Käytössäsi on kymmeniä tuhansia tiedostoja opettajilta ja sisällöntuottajilta ympäri maailman.

Oppimateriaalijako


Täältä löydät oppimateriaalipankin. Rekisteröidy käyttäjäksi, niin yli tuhat suomalaisten opettajien tuottamaa oppituntiaihiota ovat vapaasti käytettävissäsi!

Lue lisää »

Ideoita opetukseen


Täältä löydät ideoita opetukseen. Linkkejä, vinkkejä, videoita ja blogeja, keräämme jatkuvasti sinulle mielenkiintoista materiaalia opetuksessa hyödynnettäväksi.

Lue lisää »