Uusimmat asiakastarinat

Meriusvan koulu, Espoo

Espoossa on päätetty viisaasti, että kaikkiin kaupungin peruskouluihin ja lukioihin otetaan käyttöön uudenaikaiset oppimisympäristöt. Espoon Meriusvan koulussa otetaan nyt täydet tehot irti uudesta teknologiasta.

Lue lisää

Iivisniemen koulu

SMART Board on muodostunut jo käsitteeksi vuorovaikutteisen oppimisen ja asioiden havainnollisen esittämisen työkaluna. Nyt se on saanut täydentäjäkseen SMART Senteo -vastausjärjestelmän, jonka avulla koko luokan jokainen oppilas pääsee vastaamaan ja ottamaan kantaa jokaiseen kysymykseen. Oppiminen ei ole koskaan ollut tämän tehokkaampaa!

Lue lisää

Helsinge skola

Helsinge skola on Helsingin pitäjän kirkonkylän kulttuurimaisemassa sijaitseva ruotsinkielinen yläkoulu. Ensimmäiset SMART Board -interaktiiviset taulut on otettu koulussa käyttöön noin vuosi sitten ja nyt opetellaan laitteiden hyödyntämistä jo yhdeksän järjestelmän avulla.

Lue lisää

Ahveniston koulu

Ahveniston koulun neljän vuoden remontti on valmistunut ja paikat kiiltelevät uutuuttaan. Samalla koulussa on otettu mahtava harppaus tieto- ja viestintätekniikan hyödyntämiseen opetuksessa monella tasolla ja tavalla. SMART Board -interaktiiviset taulut ovat yksi keskeinen osa uutta opetusvälineistöä.

Lue lisää

Koulumestarin koulu, Espoo

Koulumestarin koulu on viime syksynä Espoon Muuralassa toimintansa aloittanut alakoulu, jossa on noin 150 oppilasta esikoululaisista neljänteen luokkaan. SMART Board on ollut uudessa koulussa käytössä alusta alkaen useissa luokissa.

Lue lisää

Pohjoisen koulu, Riihimäki

Riihimäkeläisessä Pohjoisen koulussa SMART Board -interaktiivisten esitystaulujen kokeilu aloitettiin puolitoista vuotta sitten. Koulua oltiin saneeraamassa ja jo hyvin aikaisessa vaiheessa tiedettiin varusteet, jotka uusiin luokkatiloihin tullaan asentamaan.

Lue lisää

Siilinjärven lukio

Siilinjärven lukio on yksi niistä Suomen lukioista, jossa käytetään aktiivisesti SMART Board -interaktiivista esitystaulua.

Lue lisää

Imatran koulu

Imatralla ollaan edelläkävijöitä. Kaikissa koulutoimen alaisissa kouluissa on käytössä interaktiivisia opetusvälineitä.

Lue lisää

Honkajoki, Hongon koulu

Kunnan kaikki alakoulut yhdistettiin ja opetus siirrettiin saman katon alle. Nyt koulussa on 136 oppilasta ja kymmenkunta opettajaa. Tilat, kalusteet ja opetusvälineet uudistettiin kertaheitolla. Koulun rehtori Kai Sundström on ollut aina kiinnostunut tietotekniikasta. Hän tutustui SMART-tuotteisiin ITK-näyttelyssä Hämeenlinnassa ja vakuuttui niiden sopivuudesta myös Honkajoelle.

Lue lisää

Gymnasiet i Petalax

Gymnasiet i Petalax fick sina första SMART Boardtavlor år 2005. De var av den enklaste modellen och kompletterades med ställningar som gjorde att tavlorna kunde flyttas mellan olika undervisningsutrymmen.

Lue lisää

Imatrankosken koulu

Vuonna 2004 koululle saapuneet ensimmäiset SMART Boardit ovat johtaneet jo yhteensä 10 interaktiivisen SMART Board -kosketustaulun, 9 SMART -dokumenttikameran ja SMART Slaten hankintaan. SMARTit ovat käytössä tarpeen mukaan kaikissa oppiaineissa, etenkin äidinkielen, matematiikan, biologian ja historian opetukseen painottuen.

Lue lisää

Joensuun normaalikoulu

Vuonna 2006 koululle saapuneet ensimmäiset SMART -tuotteet ovat johtaneet jo yhteensä n. 70 interaktiivisen SMART Board -kosketustaulun ja SMART -dokumenttikameran, 3 SMART Slaten, Bridgit -konferenssiohjelman sekä Response -vastausjärjestelmän hankintaan.

Lue lisää

Kirkonkylän koulu, Muhos

Vuonna 2008 koululle saapuneet ensimmäiset SMART-tuotteet ovat johtaneet jo yhteensä 8 interaktiivisen SMART Board -kosketustaulun, 6 SMART -dokumenttikameran, 3 SMART Slaten, SMART Response PE -vastausjärjesetelmän sekä 20 Student Edition -rannekkeen hankintaan. Kirkonkylän koulu kertoo seuraavassa SMART -kokemuksiaan.

Lue lisää

Oulun normaalikoulu

Vuonna 2006 koululle asennetut ensimmäiset SMART Boardit ovat johtaneet jo yhteensä 10 interaktiivisen SMART Board -kosketustaulun hankintaan. Lisäksi jokainen SMARTilla varustettu luokka sisältää myös SMART-dokumenttikameran. Myös SMART Slate ja SMART Podium kuuluvat koulun varustukseen. Käytössä on Notebookin lisäksi myös SMART Sync -ohjelmistot.

Lue lisää

Pohjolanrinteen koulu

Koululla on tehty opetusteknologian parissa töitä siitä saakka, kun ajanmukaiset laitteistot saatiin v. 2008. Tänä vuonna kiinnostus ja into ovat kohdistuneet juuri älytaulujen käyttöön. Peruskäytön opettelua on tehty koko ajan, mutta nyt olemme päässeet soveltamaan taulun käyttöä pedagogisesti entistä paremmin. Pohdiskelu älytaulun pedagogisesti toimivista käyttömahdollisuuksista on ollut haasteellista ja antoisaa.

Lue lisää

Tampereen normaalikoulu

Tampereen normaalikoulu on SMART Showcase-koulu.

Lue lisää

Tornion yhteislyseon lukio

Tornion yhteislyseon lukio tai tarkemmin Putaan lukio saivat ensimmäiset SMART-tuoteensa käyttöön etälukio-projektien kautta vuonna 2005. Ensimmäinen taulu ja siihen liittyvä Notebook-ohjelma eivät kuitenkaan tulleet käyttöön kuin vasta muutaman vuoden kuluttua, koska taulua ei voitu sijoittaa järkevimmällä mahdollisella tavalla johtuen tulevasta muutosta ja emme hahmottaneet ilman riittävää koulutusta Notebook- ohjelman erinomaisuutta opettajan työvälineenä.

Lue lisää

Vaisaaren koulu

Vaisaaren koulu on SMART Showcase-koulu.

Lue lisää

Lapin toisen asteen verkkokoulu

Lapin toisen asteen verkkokoulu on Suomen laajin verkkokouluhanke. Mukana on lukioita jokaisesta Pohjois-Suomen kunnasta ja viisi ammatillista toisen asteen oppilaitosta, yhteensä 21 yleissivistävää koulua. Koulutusaloja lukion lisäksi ovat hyvinvointi ja terveys, tekniikka, palvelu, kauppa- ja liiketalous sekä matkailu. Koulun käytössä on 18 interaktiivista SMART-esitystaulua. Positiivisten käyttö kokemusten myötä taulujen määrää ollaan lisäämässä alkuvuodesta 2007.

Lue lisää

Salon lukio

Salon lukio on toiminut nykyisissä tiloissaan elokuusta 2005. Uuteen koulurakennukseen haluttiin nykyaikainen esitystekniikka. Nyt jokaisessa 33 luokassa on samanlainen AV-laitteisto: VHS-DVD-nauhuri, Wolfvision-dokumenttikamera, verkkoprojektori ja tietokone. Lisäksi lukiolla on käytössä neljä SMART Board -interaktiivista esitystaulua.

Lue lisää

Boxby Skola

Sipoon kunnassa siirryttiin SMART-aikaan vajaa vuosi sitten. Ruotsinkielisen koulutoimen johtaja Bjarne Mollgren vieraili tuolloin Tukholmassa opetusalan messuilla rehtoridelegaation kanssa ja innostui uudesta työvälineestä.

Lue lisää