description" content="kondylooma suuseksi"keywords" content=""> kondylooma suuseksi
http://kouluon.fi/

kondylooma suuseksi

 

kondylooma suuseksi

RFSU:n asiantuntijat vastaavat: Kuinka herkästi

Kondylooma ja herpes voidaan todeta vain, jos ilmenee oireita. Klamydia. Suomessa todetaan vuosittain 14 000 klamydiatartuntaa. Naisilla voi esiintyä poikkeavaa valkovuotoa, virtsakirvelyä, veristä vuotoa ja alavatsakipua, mutta jopa 75 % naisista on oireettomia. Miehistä noin puolelle tulee virtsaputken tai lisäkiveksen tulehdus. Kondylooma

Sukupuolitaudit - Seksuaaliterveys

Kondylooma voi parantua itsestään, mutta näkyviä kondyloomia voidaan hävittää. Kondyloomia voi hoitaa esimerkiksi lääkevoiteilla tai laserilla tai jäädytyshoidolla. Kondylooman hoito ei hävitä virusta elimistöstä vaan nopeutaa sen parantumista.

suuseksi - Hivpoint.fi

kondylooma suuseksiMinulla on todettu kondylooma 4 vuotta sitten. Näkyviä muutoksia ei ole ollut ja papassa ei ole ollut mitään enää yli kolmeen vuoteen. Kondylooma todettiin pitkän seurustelusuhteen aikana, joka kuitenkin päättyi vuosi sitten. Nyt olen kiinnostunut eräästä miehestä ja hän on osoitanut haluavansa tutustua lähemmin.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Sukupuolitaudit ovat yleisimpiä nuorilla aikuisilla. Lähes kaikki sukupuolitaudit voivat esiintyä sukuelinten ohella myös suun limakalvoilla: herpes, kondylooma eli visvasyylä, tippuri, kuppa ja klamydia. Myös HIV ja B-hepatiitti voivat tarttua suun limakalvojen kautta. Syyhypunkki ja satiaiset sen sijaan eivät tartu suuhun.

HPV ja kondyloomat - Väestöliitto

kondylooma suuseksiOn tietysti mahdollista, että hänkin on viruksen kantaja (kenties tietämättään). On erittäin harvinaista, että kondylooma tarttuu suuseksissä. Sen vuoksi viruksen kantajaa ei neuvota pidättäytymään suuseksistä. Kondyloomasta eroon pääseminen voi kestää Kondylooma saattaa uusiutua hoidon jälkeen.

Kondylooma: tarttuminen, oireet, hoito ja jälkitaudit - RFSU

Lähes kaikki sukupuolitaudit voivat esiintyä sukuelinten ohella myös suun tai huulen limakalvoilla: herpes, kondylooma eli visvasyylä, tippuri, kuppa ja klamydia. Tartunta edellyttää suuseksissä tapahtuvaa suojaamatonta limakalvokontaktia. Tauti voi tarttua sekä sukuelimen limakalvolta suuhun että suusta sukuelimeen.

Kondylooma - 25009 | Terve.fi

Hei! Olen 18v täyttänyt naishenkilö ja minua askarruttaa vuosia sitten saamani kondylooma tartunta. Olen käynyt papa-testeissä eikä mitään pitäisi olla vikana. Kysymykseni siis on, voiko kondylooma levitä poikaystävälleni suuseksin yhteydessä, jos hän ns. nuolee minua? Ja entäs jos minä otan poikaystävältäni suihin?

Kondylooma eli visvasyylä - papilloomaviruksen aiheuttaman

Joskus kondyloomat näkyvät vain limakalvon tai ihon epätasaisena pintana. Etenkin naisten syyliä on joskus hankala havaita. Kondylooma voi kutista, mutta on yleensä oireeton. Kondyloomasyylien hoitaminen. Syylistä noin 30 prosenttia paranee itsestään. Jos syylä on kookas, kukkakaalimainen, se tuskin häviää ilman lisäapua.

Sukupuolitaudit suussa | Hammaslääkäriliitto

kondylooma suuseksiKondylooma. Kondylooman aiheuttama papillomavirus voi pysyä pitkään piilossa ilman tyypillistä syylämäistä muodostumaa esinahan/peniksen alueella. Papillomavirus voi aiheuttaa kohdunkaulasyöpää. Kondylomia hoidetaan lääkepenslauksilla tai kylmähoidolla. HIV-infektio ja AIDS

kondylooma suuseksi

Ladataan...