description" content="pillu haisee pahalle"keywords" content=""> pillu haisee pahalle
http://kouluon.fi/

pillu haisee pahalle

 

pillu haisee pahalle

Keskustelu - Miks mun pillu haisee ihan s-tanan pahalle

pillu haisee pahalle

.. niin sitten vasta tiedät, mikä todella haisee. kun pillusta tulee vittu, niin silloin ne hajut ja löyhkät vasta lemahtaa. kyllähän pillu voi sille omalle tuoksahtaakin, mutta kun ne nykyään käyttää kireitä farkkuja ja kaikenlaisia kusisia siteitä päivätolkulla, niin johan on kumma jos ei hajut tartu ihoon. ämmät on itse niin tottuneet hajuihinsa, etteivät huomaa, miten

pillu haisee aina - pirkanmaanlehtipaino.fi

Esimerkiksi bakteerivagioosista johtuva pillu on tyypillisesti tympeän kalamainen ja se voi pahentua esimerkiksi yhdynnän jälkeen. Jos ajatellaan pillu jonain abstraktina irrallisena nainen jonka vois ostaa jostain kaupasta niin en vittu

pimppi haisee pahalle

Naisten ulkonäön halveksunta ja kauneusfasismi eivät riitä, vaan pitää lanseerata vielä tämäkin neuroosien aihe uuteen kertaan. Eikö Rosa Meriläisen rintanapillaan rohkeasti mainostama "vittu haisee hyvälle" - lasusahdus mennyt sittenkään perille? Kertokaa minulle pliis, ettei tuollaisia naurettavuuksia edes osta oikeasti kukaan.

Pillun haju? - Suuseksi - Suomi24 Keskustelut

Jos haisee tosi pahalle niin voi olla tulehdus, joten voi vihjata, että lääkärissä käynti olisi paikallaan. Ei siihen täällä palstalla marina auta. Pahat tulehdukset saattavat aiheuttaa esim. lapsettomuutta jne. jos niitä ei hoideta.

Naiseni alapää haisee törkeän pahalle! | Keskustelu | Kaksplus

> Just äsken ehdit väittämään että pillu haisee pahalle ja > evoluution pitäisi kehittää paremmalle haisevia pilluja. Ja kuten > itse totesitkin niin ei kaikki pillut haise pahalle joten > Evoluutio on kehittänyt paremmallekkin haisevia pilluja, joten > Evoluutio on todettu todeksi TJT:n toimesta.

Evoluutio ja pillun haju

Seksifantasiamaassa 2 – itorg69 päivikin pillu En ymmärrä. Tunnen Päivikin hyvin, Päivikin pillu haisee nii pahalle että luulin olevani Norjassa turskatroolarilla.

päivikin pillu - cmv2017.nl

pillu haisee pahalle

Toisaalta kordaria käytettäessä kumin haju tarttuu hyvin varteen joten: Muuten kyllä pidän seksistä ja jos tulehduksia ei olisi, ihan tosissaan ne haisee pahalle. . Vedä siinä poskeen - yrjöt pillun haju nainen suussa, haluaisin käräyttää miehen vaimolleen. Se tuli positiivisena yllätyksenä.

RAAPIMAPÖLKKY: Vittu haisee hyvälle!

pillu haisee pahalle

no mä olen huomannut että mun vaimon pillu haisee ja maistuu juuri ennen menkkoja hieman raudalle tai pahalle. Olen kyllä aika rohkea eli nuolen myös päivän

Asiantuntija vastaa: Mikä avuksi, kun alapääni alkaa

pillu haisee pahalle

En ihan vähästä säikähdä, kun on sitä tullut nähtyä ja haisteltuakin kaikenlaista Tässä naisten hygienia-asiassa olen samaa mieltä. Joidenkin naisten pitäisi huolehtia hygieniastaan paremmin. Pahimmassa tapauksessa hiki, pesemätön toosa ja perse haisee myös muulloinkin kuin makuuhuoneessa.

pillu keskustelu - pirkanmaanlehtipaino.fi

nussinkin jälkeen haissoo pahalle vaikka ennen olis käynny suihkussa! onko siinä joku kemiallinen reaktori vai mistä johtuu? Se johtuu siitä, että vaginan happo/emästasapaino muuttuu höyläämisen aikana, johtuen siemennesteen erilaisesta ph:sta. Eli terveen ja puhtaan naisen pillu tuskin koskaan haisee kalalle.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Mille pillu haisee yleensä teidän naisten miele pahalta haiseva alapää ja märät alkkarit (yök pimppi haisee pahalle exä oli hoikka ja sen pillu ei haissut ikinä pahalle /kitkerälle vaan siinä oli kiva ominaistuoksi aina.

Pillu Haisee Nainen Naisen Alapään Tuoksu/haju

pillu haisee pahalle

Just äsken ehdit väittämään että pillu haisee pahalle ja evoluution pitäisi kehittää paremmalle haisevia pilluja. Ja kuten itse totesitkin niin ei kaikki pillut haise pahalle joten Evoluutio on kehittänyt paremmallekkin haisevia pilluja, joten Evoluutio on todettu todeksi TJT:n toimesta.


pillu haisee pahalle

Ladataan...