description" content="seksi ja sota"keywords" content=""> seksi ja sota
http://kouluon.fi/

seksi ja sota

 

seksi ja sota

Sota ja seksi - Adlibris Bokhandel | Please choose your Adlibris

Sota ja seksi kuvaa kansanperinnettä, ei historiaa. P-lujutut ovat p-lujuttuja, eikä niiden todenperäisyydestä ole koskaan ollut mitään takeita – itse asiassa turvallisinta on suhtautua kaikkiin fiktiona, vaikka jonkin tarinoista saattaisi perustua tositapahtumiinkin.

Sota ja seksi – Toisaalta, mutta toisaalta

Sota ja seksi. Sari Näre. Esikatselu

Sota-aika vei estot mennessään: Seksiä sairaalassa, kirkon

seksi ja sotaSota-aikana jatkuvasti muuttuneet olosuhteet ja ihmisten liikkuminen höllensivät seksuaalisuuden kontrollia, mikä mahdollisti heittäytymisen viettien sanelemiin kohtaamisiin ja seksuaalisiin kokeiluihin. Samalla sota altisti myös seksuaaliseen väkivaltaan.Sota ja seksi avaa näkymän rintamamiesten arkeen korsuyhteisössä: miehet

Seksi - AbeBooks

Kirjan nimi on Sota ja seksi ja se on Tammen kustantama. Näre pääsi aiheen pariin tutkiessaan Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran (SKS) kansanrunousarkiston korsuperinneaineistoa, jonka lomassa hänen silmiinsä osui runsaasti seksuaalissävytteistä kerrontaa.

Hannu Taanila ja Sari Näre keskustelu - Sota Ja Seksi - kirja

seksi ja sotaSota ja seksi avaa näkymän rintamamiesten arkeen korsuyhteisössä: miehet paikkasivat naisen puutetta rivoilla seksijutuilla ja kuluttivat asemasotavaiheessa aikaa pelaamalla ja tehtailemalla

Sota ja seksi, kuolema ja elämä – Kirjala

Sota ja seksi avaa näkymän rintamamiesten arkeen korsuyhteisössä: miehet paikkasivat naisen puutetta rivoilla seksijutuilla ja kuluttivat asemasotavaiheessa aikaa pelaamalla ja tehtailemalla kirjeitä kotirintamalle, usein pakettien toivossa. Pyrkimyksenä oli myös luoda suhteita lomaseksin saamiseksi.

Sota-aikana Suomessa seksiin liittyi pari kirjoittamatonta

Sota ja seksi, kuolema ja elämä Näre, Sari. 2016. Sota ja seksi: rintamamiesten seksuaalikerrontaa talvi- ja jatkosodan ajalta. Helsinki: Tammi. Sotaa jännitteisempää elämäntilannetta nuorella ihmisellä tuskin on: epävarmuuden ja kuoleman läsnäolo, elämän nälkä, läheisyyden kaipuu.

Seksi Ja Sota - Image Results

seksi ja sotaAsia käy ilmi tietokirjailija, dosentti Sari Näreen lokakuussa ilmestyneestä teoksesta Sota ja Seksi (Tammi), josta Helsingin Sanomat uutisoi lauantaina.400-sivuinen opus osoittaa, että usein maata puolustavien miesten kaipuu naisen luo äityi varsin voimakkaaksi.Yksi tarinoista sijoittuu Kuusamon seudulle.

Sota ja seksi by Sari Näre - goodreads.com

Tunnettu tosiasiahan on, että seksi myy ja sota kiinnostaa. Niinpä repesin täysin, kun eräästä kuvastosta ponnahti silmilleni uutuusteos Sota ja seksi - sodan vaikutus seksielämään ja sukupuolikulttuuriin viime vuosisadan aikana. Tässä on nyt yhdistetty kaksi myyvintä aihetta ja vielä tietokirjaformaatti, jollaisesta suomalaiset

Lotat ja seksi: sukupuolitaudit, abortit ja raskaudet

seksi ja sotaSota ja seksi avaa näkymän rintamamiesten arkeen korsuyhteisössä: miehet paikkasivat naisen puutetta rivoilla seksijutuilla ja kuluttivat asemasotavaiheessa aikaa pelaamalla ja tehtailemalla kirjeitä kotirintamalle, usein pakettien toivossa. Pyrkimyksenä oli myös luoda suhteita lomaseksin saamiseksi.

Sota ja seksi | Ellibs Library

Sota ja seksi-kirjassaan (Tammi) Näre käsittelee myös sota-ajan kirjeenvaihtoa. Kimmokkeen kirjaansa hän sai tutkiessaan muuta teemaa varten Suomalaisen Kirjallisuuden Seuran arkistossa korsuperinneaineistoa, jossa oli hätkähdyttävän paljon seksuaalisävytteistä kerrontaa sotien ajalta.

Sota ja seksi - Sari Näre - E-kirja - Elisa Kirja

seksi ja sotaSamalla sota altisti myös seksuaaliseen väkivaltaan. Sota ja seksi avaa näkymän rintamamiesten arkeen korsuyhteisössä: miehet paikkasivat naisen puutetta rivoilla seksijutuilla ja kuluttivat asemasotavaiheessa aikaa pelaamalla ja tehtailemalla kirjeitä kotirintamalle, usein pakettien toivossa.

seksi ja sota

Ladataan...