description" content="seksi kestää liian kauan"keywords" content=""> seksi kestää liian kauan
http://kouluon.fi/

seksi kestää liian kauan

 

seksi kestää liian kauan

Mies ei meinaa laueta millään - mä en jaksa sitä jyystöö

seksi kestää liian kauanMitä olette mieltä siitä, kuinka kauan "täydellinen yhdyntä" kestää? Ja miten pitkiä yhdynnät yleensäkään ovat? Eli esileikit ja suuseksi poislaskettuina, kuinka kauan sitä sisään-ulos liikettä yleensä kestää ja mikä olisi optimi.

Seksiterapeutti kertoo: Näin kauan seksi yleensä kestää

Kuinka kauan miehen tulee jaksaa sängyssä? Naiset Se ei ole tyypillinen orgasmi, sillä naisen orgasmi kestää yleensä 6–30 sekuntia, Miksi naiset saavat orgasmin? 3.8.2016; Mies, Seksi ja parisuhde.

Keskustelu - miten kauan kestää jos seksi kestää liian kauan

Tätä oli kysytty, tässä vastaus. Videon tekeminen ei aina ole helppoa, sillä siihen liittyy yllättävän pitkä prosessi, johon kuluu aikaa. Nyt siis kerron hieman youtube-videon

Kuinka monta minuuttia hyvä seksi kestää

Naisilla kestää tutkimusten mukaan noin 20 minuuttia keskimäärin saada orgasmi, mutta harva haluaa penetraatiota koko sen ajan. Parempi tapa saada nainen nauttimaan on panostaa minuutit esileikkiin. Se auttaa myös niitä miehiä, jotka hermoilevat ennen seksiä, että kestävätkö he tarpeeksi kauan.

Loppuiko kaikki taas liian pian? Näillä keinoilla venytät

seksi saattoi kestää useitakin tunteja mutta siis mäkin käsitän seksiin paljon muuta kuin sen pelkän yhdynnän. Eli hyväillyt, suutelut, suuseksi kaikki on seksiä ja noine kaikkine iloineen, mitä pidempään, sen parempi mä ainakin tykkään siitä, jos mies " ei anna mun tulla" .

Seksi Kestää Liian Kauan - Image Results

seksi kestää liian kauanEn mäkään tykkää, jos kestää liian kauan. Jos oon itse saanut jo pari kertaa, niin sitten on vaan paikat hellinä, jos jatkaa ja jatkaa Jos ei ole mikään fyysinen vika, niin jotenkin pitäisi saada mies enemmän kiihottumaan. Tai sitten seksiä on liian usein, mies vetänyt juuri käteen tms.

Miehen kesto ja laukeamisen | Keskustelu | Anna

Miten seksi voi kestää liian kauan? Eihän se edes ole mahdollista. Olisit ylpeä että sinulla on mies joka voi, pystyy ja haluaa nussia kunnolla ja pitkään. Ei sellaisista 10 minuutin pikapanoista tulekkaan kuin vihaiseksi

Kestän liian kauan! - Mieskunto - Suomi24 Keskustelut

seksi kestää liian kauanKuinka kauan teidän (miesten ja naisten) mielestä seksin pitäisi kestää ennenkuin mies tulee? Onko se jokin että kun nainen on saanut 2 orgasmia suunnilleen 15min? Vai missä tämä kulkee? Eihän se varmasti ole jokaisen kohalla aina sama! Mutta jotain marginaalia? Kun mietin kestänkö itse tarpeeksi kauan

Liian kauan liian vähän aikaa - YouTube

Lue myös: Näin kauan seksi saa kestää – naiset vastasivat. Viisi keinoa venyttää seksiä. Jos kuulut ryhmään, joka tätä nykyä nauttii pikaisista, mutta tahtoisi siirtyä pitkään ja hitaaseen, voit kokeilla näitä asiantuntijan neuvoja: 1. Puhu.

seksi kestää liian kauan

Ladataan...