Välkommen Lärare!

Registrera dig som användare »

Den här sidan har som mål att vara en stödtjänst för dig lärare när du använder SMART Board i din undervisning. Det spelar ingen roll om du har lång erfarenhet av teknologi eller om du, i likhet med de flesta som besöker sidan, är en nybörjare. Här får du nyttiga tips om IT i den dagliga undervisningen.

Sidans viktigaste uppgift är bygga upp ett lärarnätverk och därmed kunna erbjuda användarna stöd från kollegerna. Ett stort tack till dig som vill dela med dig av dina goda idéer och på så sätt förbereda skolan inför de utmaningar som IT-samhället ställer. Du kommer väl också ihåg att ge feedback på tjänsten. Denna feedback är mycket viktig när vi utvecklar stödsidorna. Stödtjänsten namn ”KouluOn” beskriver alla de möjligheter som en fungerande och modern undervisningsmiljö erbjuder såväl lärare som elever. IT-tekniken spelar en stor roll i klassrummet: den stöder olika elever, ökar motivationen, skoltrivseln och aktiviteten. IT-tekniken utvecklar kunskaper som behövs för IT-samhället. Kom med och registrera dig gratis. Som medlem i gemenskapen får du tillgång till alla sidans tjänster.

Med vänliga hälsningar,
KouluOn –teamet

Etusivu Ajankohtaista Oppimisympäristöt Kuukauden tähti Oppimateriaalien jako Open sivut Käyttäjätuki Yhteistyökumppanit Foorumi Palaute
Smart