description" content="unien merkitys seksi"keywords" content=""> unien merkitys seksi
http://kouluon.fi/

unien merkitys seksi

 

unien merkitys seksi

Seksiunilla on usein syvempi merkitys

Usein käärme unessa tarkoitta eroottisuutta, kuten paratiisitarinassakin. Eroottisuus on alkanut vietellä sinua kohti aikuisuutta. Käärme viettelee pois paratiisista, lapsuuden kodista ja sen tunnemalleista.

Nainen unessa - Rajatieto - Tajunnanvirta

unien merkitys seksiUnet voivat tuntua mitä kummallisimmilta, mutta unien tulkinta voi silti opettaa sinulle jotain itsestäsi. Tulkintaa ei pidä kuitenkaan ottaa liian tosissaan, sillä unet eivät ole yksiselitteisiä. Jos et muista uniasi, kokeile unipäiväkirjan kirjoittamista.

Puhuvat eläimet - Unien tulkinta - Suomi24 Keskustelut

Nainen unessa – Nuori nainen tietää hauskuutta, vanha nainen viisautta. Kyseessä voi olla myös naiseuden merkitys tai jumalatar. Alaston nainen kuvastaa naiselle unennäkijänä, että jokin salaisuutesi paljastuu.

Unien tulkinta – Tiede muuttaa perinteistä unien tulkintaa

Omien unien ymmärtäminen voi auttaa käsittelemään tunteita ja vaikeita tilanteita elämässä. Samanlainen uni voi toki tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. – Jokaisella on omat unisymbolinsa, joiden merkitys on löydettävä itse.

Unisymboleiden pieni ABC - Astro.fi

unien merkitys seksiMitä unet kertovat? Uhri. Jos valvetilassa kokee itsensä usein uhriksi, varmasti myös näkee unissaan usein olevansa väkivallan, nolausten, murtojen tai varkauksien uhri. Uni voi viitata siihen, mitä mahdollisuuksia sinun tulisi kehittää itsessäsi, jotta et olisi enää häviäjän tai uhrin as

S | Unien selitykset ja tulkinta - Part 4

Unien takaa-ajot ovat usein kuin toimintaelokuvista. Myös uusimmassa James Bond -leffassa Spectressä nähdään näyttäviä takaa-ajokohtauksia. Kuva: Francois Duhamel / Metro-Goldwyn-Mayer Studios, Danjaq, LLC ja Columbia Pictures Industries

10 yleistä unta ja niiden selitykset – tätä unesi tarkoittavat!

unien merkitys seksiUnen sauna kuvaa rentoutumista, lomaa ja nautinnollista taukoa arjen haasteista. Jos saunassa hikoilee kovin, kertoo se siitä, että unennäkijä tulee pääsemään eroon turhista huolista ja

Noidankoto; Valkosipulia ja Salviaa: Unikirja

unien merkitys seksiItse myöskään en jaksa usko että unet olisi vain hermotoiminnan sivutuotetta. Liian järjestelmällisiä. Uhkasimulaatio on aika hyvä teoria, mutta aika vajaa.

käärme, seksi, lapsi . Mitä nämä tarkoittaa

Olen monena yönä nyt nähnyt unta jääneeni poliisille kiinni. Ja he ovat aina kysyneet että haluatko tehdä asian eteen jotain vai suoraan linnaan. No ollaan päädytty auton perälle/metsään ja siellä meno on aina ollut todella rajua. Lyödään,huudetaan, nipistellään, sidotaan ja seksi on todellakin rajua.

Nainen unessa - Rajatieto - Tajunnanvirta

Jos olet nainen, joka ei valveilla ollessa tunne seksuaalista vetoa toisiin naisiin, mutta öisin tyttöjen välinen kiva on yleistä, voi fiilis unien jälkeen olla hämmentynyt. Seksi samaa sukupuolta olevan henkilön kanssa voi viitata hyvin syvällä oleviin, tukahduttuihin fantasioihin, tai sitten sinulla on vain rikas mielikuvitus ja olet

unien merkitys seksi

Ladataan...