description" content="vedä niin että vittu repeää"keywords" content=""> vedä niin että vittu repeää
http://kouluon.fi/

vedä niin että vittu repeää

 

vedä niin että vittu repeää

Selkään lisää leveyttä | Page 5 | Pakkotoisto.com

vedä niin että vittu repeää

On vittu kumma kun joku kertoo jostain asiasta mielipiteensä (on se sitten miten utopistinen hyvänsä) niin saman tien kaiken maailman "kyllä minä tiedä" vittupäät on kertomassa miten väärässä tekstin kirjoittaja on ja toinen säestää perään sitä että sen kannanoton kirjoittaja on väkisinkin trolli. Terve.

Sini Ropponen | Facebook

Niin”, Jaana sanoi. ”Ja vedä sitä perseeseen paljaalla kullilla niin kauan että se sillä on pyllynreikä veressä. Hei, tämän jälkeen se tarvii paketillisen kuukautissuojia pöksyihin ettei kiimanesteet tahri sen housuja.” ”Niin”, Riku sanoi ja läimäytti minua kovaa pepulle.

arkku.com

– ”Semmosta pelleilyä, että jos et tee kuten mä sanon, se video menee poliisille kirjeen mukana, jossa kerron, että sä pakotit mut makaamaan sun kanssa!”, Tiia totesi ilkeän viileällä äänensävyllä. – ”Mitä mun pitää tehdä, että sä et tee niin!?”, vastasin ääni säristen väkisin.

Zinzino, "uusi" verkostohuijaus? Syyttäjä: Esitutkinta

Niinkö luulet että vittu on polovessa ja perse kantapeässä, sano tyttö poijalle, joka mieli kopeloimaan. "Niinkö luulet, että vittu on polvessa ja perse kantapäässä", sanoi tyttö pojalle, joka mieli kopeloimaan. (Paltamo , Matti Lehtola , 1933 - 34 ) On niin pakkanen että vittu miehen kantaa. On niin pakkanen, että vittu miehen kantaa.

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Minä ja muutama muukin varoiteltiin että älkää äänestäkö kepuja. Niillä on pettäminen ikuinen tapa. Cokkelien kanssa kun pääsivät junailemaan persut apupuolueena niin kansa saa maksaa. Verojen kiertoon eivät edes yritä puuttua päin vastoin. Talousrikosten tutkinnasta on siirretty väkeä muihin tehtäviin.

Haista vittu Sipilä - Maailman menoa - Suomi24 Keskustelut

vedä niin että vittu repeää

Finnish radio play. This page was last edited on 6 September 2018, at 08:41. All structured data from the main, Property, Lexeme, and EntitySchema namespaces is available under the Creative Commons CC0 License; text in the other namespaces is available under the Creative Commons Attribution-ShareAlike License; additional terms may apply.

Mähän sanoin että mä en vedä vittu enää kertaakaan! - YouTube

vedä niin että vittu repeää

Ottaa vaan tangosta kiinni ja vetää niin, että vittu repeää (tää on lainattu sitten Seppo Rädyltä). Olen katsellut omalla salilla ihmisten (myös miesten) treenitehoja ja voin sanoa, että 99%sesti tehot on sitä luokkaa, että lihaskasvu ei ole treenin osalta maksimaalista.

Kysymyksiä Ozmolle! - HaistaPaska.com - Keskustelualue

vedä niin että vittu repeää

Kun lähetätte videon meille (Trollausta) hyväksyt, että annat minulle ikuisen ei-yksinomaisen maailmanlaajuisen lisenssin (Ei omistusoikeutta) näyttää, edistää tai muokata videota

Suomalainen yleisurheiluvisa 2005 | Jatkoajan keskustelupalsta

Minna Sokura is on Facebook. Join Facebook to connect with Minna Sokura and others you may know. Facebook gives people the power to share and makes the

Vahtonen ei vedä vesiperää - Wikidata

vedä niin että vittu repeää

niin monta vuotta että epäilemättä pää pehmeni aika lailla Stadin itäisillä mailla. Vaikka tämä sydän on kaiken sen paskan jäljiltä väsynyt ja jäässä niin valoa näkyy, valoa näkyy tämän pimeän tunnelin päässä sillä kädet pelaa huuli lentää homma haisee ja hanuri soi. Tämä paha, paha silmä on nähnyt

Dildoja, kulleja… – itorg69

Katsoin äsken Netflixistä standuppia ja vaikka sekin melkoisen hauskaa on niin huomasin kuitenkin selailevani muron sivuja padilla samalla kun Russel Peters selittää taustalla. Ensin ilkutaan kovaan ääneen että "ette te niitä hinnastoja ym. mistään saa", sitten kun ne tänne keskusteluun ilmestyykin niin aijaijai repeää pelihousut.


vedä niin että vittu repeää

Ladataan...