description" content="vittu minä olen jumala"keywords" content=""> vittu minä olen jumala
http://kouluon.fi/

vittu minä olen jumala

 

vittu minä olen jumala

Minä Olen Jumala - Jumala - Suomi24 Keskustelut

vittu minä olen jumalaHengitämme ulostetta vittu saatana. Systeemi kusee suoraan silmiimme Lahoamme pystyyn mätään ruhoomme Poliitikot lupaa mitään ei tapahdu Kuole sika homehdu. Kuolemme saasteen päästöihin Ja lama-ajan säästöihin Aidsiin ei keksitä lääkettä Taudit raiskaa meitä Kusipäät vie työpaikkamme Ne tuhoo elämämme elämämme

vittu | Tumblr

Y’all do a lot of talk about cursed images, but you ever seen the most weirdly unsettling video clip on all of youtube? In the 90s there was this finnish sketch show Kummeli, that once had a gag about a man going into a café and buying a small coffee and a little pastry, which cost 8 finnish marks (about 1,30 euros or 1,60 USD).

Systeemi kusee | Apulanta

Minä olen valokuvaaja lehdesta ja haluaisin ottaa kuvan teidän herttaisesta karvapallos-tanne. — Kyllähän se sopii, tyttö hymyili. — Mutta mihin minä laitan tämän kissan siksi aikaa? • •• Tuomarilla oli meneillään varsin visainen juttu.

voi voi kun Jumala loi… | Vaginanvirkkaajat

vittu minä olen jumalaJumala jotana tiesi, en minä mitänä tie, tien tien minä tiitin reijän, muistan mulckuin veräjän. Ei pi llu ole pahoista tehty eikä aivan arvosista: tehty kuusta, tehty voista silkasta sian lihasta, emä reikä Enkelistä, kieli Kiesuxen lihasta.

www.rutinoff.net / Ernesti Kilari: Kuka minä

vittu minä olen jumalaMinä olen pornojeesus, Rakkauden Jumala” Pakkoliikkeiden vittu esiintymistä monta monta monta kertaa tiätsä päivässä yli vittu vuoden ajan . oireita

vittu | Tumblr

Raamattu jota minä olen lukenut opettaa mielestäni Jumalasta, joka tahtoo ihmiselle pelkkää hyvää ja rakastaa tätä. Pahat asiat maailmassa ja elämässämme ovat syntiinklankeemuksen seurausta. Eli sekä persoonallisen pahan, että valiinanvapautemme tuloksia.

olen hauska | Tumblr

Olen sairas, minä inohan itseäni taas. Tuntuu kuin olisin jumala miesten keskellä En tarvitse vittu yhtään apua.

Voi rakas Jumala, minä en jaksa tätä enää

Puoliso vituttaa yli kaiken. Vitun tyhmä lehmä. Voi paska. Miten minä olen mennyt tekemään lapsia tuommosen urpon kanssa. Lapset vielä pieniä mutta tuntuu että pakko päästä pois. Vihaan koko ämmää. Vähällä oli etten vetänyt ruokapöydässä turpaan kesken ruokailun kun se sössötti jotain.

Mikä suomalaisia vituttaa? | Vitutus.org

Pia ehti ensin postaamaan, mutta se johtuu vain siitä että minä olen uponnut koukkuun ja samalla lueskelen puolihuolimattomasti yhtä raamatuistani, Marja Paasion toimittamaa ”Pilvihin on piian nännit, kansan seksiperinnettä.” Siellä on oma lukunsa vitulle. Iloksemme lainaan. Voi voi kun Jumala loi vitun niin makian kuin munavoin.

vittu minä olen jumala

Ladataan...