description" content="vittu tätä elämää"keywords" content=""> vittu tätä elämää
http://kouluon.fi/

vittu tätä elämää

 

vittu tätä elämää

Akuutti Ongelma — Molopoli

Pitäs varmaan Lyrics: Mun pitäs varmaan alkaa bodaamaan / Jos pumppais rautaa ni se vois auttaa naisia pokaamaan / Nyt dokaan vaan, ei harrastuksii ole / Ei oo pyykkilautavatsaa, enemmänkin

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

Funny shit complied. ei helvetin perse. Et pysty vetää ykösel

Akuutti Ongelma — Kuolema koittaa toverit

vittu tätä elämääota,jätä mutta älä vittu petä. 2,455 likes. Rakkaus on kuin viinipullo. Se on helppo rikkoa, mutta mahdoton korjata.

Tiedätkö vittu-sanan juuret? | Kauneus & Terveys

ota,jätä mutta älä vittu petä. 2,450 likes · 1 talking about this. Rakkaus on kuin viinipullo. Se on helppo rikkoa, mutta mahdoton korjata.

paskan vittu - iinfasadi.fi

Jonkin verran on tukiverkkoa. Lisää saisi olla, mutta näillä mennään ainakin nyt. Arjessa tuntuu, ettei ajatusten tulvaa saa katki. Ja kun koneen eteen istun, pää on tyhjä. Nyt tuli mieleen, että saatan aristella kun tiedän että tätä lukee niin moni tuttu ja lisäksi moni etäinenkin ihminen. Mitä jaan ja kenelle nykyään.

ota,jätä mutta älä vittu petä - Home | Facebook

vittu tätä elämääAihe: AC Oulu 2019 - Enemmän kuin yhdeksän elämää (Luettu 476818 kertaa) 2 jäsentä ja 3 vierasta katselee tätä aihetta. Bubobubo. Vittu tätä paskaa

Free Download | Mozilla Firefox® Web Browser

vittu tätä elämääVittu-sanassa on voimaa ja se on paljon enemmän kuin vain voima- tai täytesana. Ruotsin kielessä muinoin soista aluetta merkitsevästä sanasta ”fitta” juurensa juontava ”vittu” on nykyään käytössä lähinnä nuorten täytesanana, mutta sen historia on paljon mielenkiintoisempi.

Jonnechatsugru - Soundboard.com - Create & Download Free

Välitilassa elävä torkkelista ylioppinut jolla ei oo hajuukaan miten tätä elämää operoidaan. Taide tumppu @purppura-muratti Molopoli. vittu perkele suomi

ota,jätä mutta älä vittu petä - Home | Facebook

vittu tätä elämääKuolema koittaa toveritOn ylioppilaskokeiden aika. Akuutti Ongelma Välitilassa elävä torkkelista ylioppinut jolla ei oo hajuukaan miten tätä elämää operoidaan.

vittu tätä elämää

Ladataan...